Izaberite Lavazzu za vaš kafić ili restoran

Iz ponude izdvajamo izbor visokokvalitetnih aparata za kavu

WEGA POLARIS


Aparat za kavu sa 4 programabilne doze po grupi, uključujući ručno postavljanje. Topla voda s programiranim elektroničkim doziranjem.

Alfanumerički višenamjenski zaslon koji uključuje: datum; vrijeme; programiranje napajanja uključeno / isključeno; kvantifikacija kave koja se kuha; alarm za regeneraciju omekšivača vode.

WEGA ORION


Otporan i lagan za korištenje, Orion omogućuje pripremu kvalitetnog espressa sa samo nekoliko jednostavnih gesta. Iako je dio kategorije jednostavnijih aparata za kavu, zapravo sadrži sve karakteristike “velikog stroja”.
Wega Orion je pravi proizvod za one koji trebaju visoke performanse po pravoj cijeni.

BFC GALILEO


BFC Galileo aparat za kavu opremljen je novim prikaza u sklopu skupina za osvjetljavanje prostora za točenje na bočnim stranama za estetsku privlačnost.

Ovaj najnoviji dizajn predstavlja dvije različite cjeline: Galileo i Galileo’s Dialogue. Na ovaj način sustav dopušta komunikaciju sa svim dijelovima stroja, otkriva kvarove ili neispravnosti u realnom vremenu, te pojednostavljuje rad aparata.

FAEMA SMARTA


Faema je jedna od najpoznatijih marki komercijalnih aparata za kavu. Proizvođač espresso strojeva i cappuccino strojeva od 1945. godine.

Smarta je automatski aparat za espresso opremljen mikro-procesorom za jednostavno programiranje doziranja kave.

FAEMA EMBLEMA


Faema je jedna od najpoznatijih marki komercijalnih aparata za kavu. Proizvođač espresso strojeva i cappuccino strojeva od 1945. godine.

Emblema je novi dodatak Faema obitelji espresso aparata koji postavljaju novi standard u ugostiteljstvu.